High availability-cloud

Het high availability-cloud is opgebouwd uit Dell front-end blade servers met de nieuwste specificaties en HP 3PAR 7450 (SSD only) enterprise storage nodes. De opstelling is active/active in 2 datacentra welke onderling redundant zijn verbonden met een Private Fiberring. De VMware Enterprise Plus software zorgt voor de High Availability en regelt de Private en Public Clouds. In de bijlage vind je een schematische opstelling van het platform.

HP 3PAR 7450 SSD Only Enterprise Storage

Met de komst van de HP 3PAR 7450's, is de Megaweb IaaS omgeving klaar voor de toekomst. De HP 3PAR 7450's hebben elke ruim een half miljoen IOPs beschikbaar en zijn volledig uitgerust met Enterprise SSD schijven. Verder hebben de HP 3PAR 7450's meerdere CPU's voor verschillende taken, hiermee wordt verkomen dat er door replicatie de - normaal gesproken enkele CPU - overbelast kan raken. Daarnaast zijn er nog vele andere technologieën verborgen in deze supersnelle HP 3PAR 7450's.

Alle voordelen op een rijtje

• De complete hosting-omgeving is nu 200% redundant uitgevoerd.
  • Je krijgt eigen gegarandeerde resources, zoals CPU-cores en RAM.
  • Verzekerd van de laatste software, features en technieken.
  • Het gehele platform doet 10 Gigabit per seconde.
  • Data worden vliegensvlug gelezen en geschreven, dankzij SSD.
  • Gegevens die je veel gebruikt cachen we in het supersnelle RAM.
  • We beveiligen je proactief tegen misbruik en malware.
  • Je hebt de beschikking over backup-herstelpunten, waarmee de laatst-werkende configuratie wordt teruggezet.
  • Je website wordt gehost op het modernste platform ter wereld!