Megaweb webdesign

•  Enkele redenen waarom men bedrijf een website nodig heeft.

• uw zaak is 24/24 bereikbaar en toegankelijk.
    • U trekt een volledige nieuwe klantengroep aan.
    • Een website kost veel minder dan adverteren in dag- week- of maandbladen.
    • Elke dag gebruiken meer en meer mensen internet voor het zoeken naar diensten of producten (+- 4,5 miljoen internetgebruikers in België)
    • Met uw website en e-mail vergemakkelijkt u de interactie tussen u en uw (nieuwe) klanten.
    • Wie heden ten dage geen website bezit stuurt regelrecht mogelijke klanten naar de concurrentie.

Hoe gaan we te werk: In overleg met u zoeken we het gepaste ontwerp, kleur en design die passen bij uw zaak.
      Foto's worden door ons genomen en ook het inscannen van beeldmateriaal hoort bij ons werk.
      Het grote probleem bij een website is dat deze snel veroudert. Bvb. Artikelen zijn uitverkocht, uw gamma wordt uitgebreid, nieuwe producten, acties zoals opendeurdagen enz…..

Daarom maken wij enkel nog actieve websites die door middel van login en paswoord al dan niet door uzelf worden aangepast.....................