DirectAdmin is een krachtig controlepaneel met honderden functies. Met DirectAdmin kunt u alles via uw browser doen.Omdat deze controlepaneel erg makkelijk in gebruik is kunt u direct aan de slag zonder uren de documentatie te hoeven raadplegen. DirectAdmin blinkt uit in de eenvoud van het controlepaneel zonder enig verlies te maken aan de honderden mogelijkheden die een modern controlepaneel hoort te hebben.

Direct admin demo: https://www.directadmin.com:2222/

Login: demo_user
Paswoord: demo